Oamenii legii sunt pe urmele a patru indivizi. Aceștia ar fi furat bani și două telefoane mobile. Doi dintre ei au fost surprinși  de camerele de supraveghere.

Potrivit poliției, în primul caz, doi tineri în timp ce se aflau la intersecția str. N. Iorga cu A. Șciusev au agresat un bărbat de 35 de ani, iar mai apoi i-au furat cele două telefoane mobile pe care le avea. După ce au comis infracțiunea, cei doi au fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat victimei ajunge la suma de 42 500 lei.

În cele din urmă, s-a stabilit că indivizii au stat într-un local. Acolo aceștia au fost surprinși de camerele de supraveghere.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Pentru infracțiunea pe care au comis-o, tinerii riscă să stea patru ani după gratii.

În cel de-al doilea caz, polițiștii anunță că a avut loc într-un local amplasat pe bd. Ștefan cel Mare, unde doi indivizi au intrat, și au profitat de neatenția victimei. În cele din urmă, aceștia i-au furat portofelul în care se aflau 4 500 lei și actele de identitate.

Și în acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Cei doi riscă amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității sau închisoare de până la patru ani.

Persoanele care i-au recunoscut și cunosc unde s-ar putea afla tineriii, sunt rugaț să anunțe la oamenii legii.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!