Au mers la teatru, au învățat cum să se protejeze de curentul electric, l-au strigat pe Moș Crăciun și au primit cadouri. 200 de copii din 5 raioane ale țării s-au bucurat de magia sărbătorilor de iarnă alături de furnizorul de energie electrică „PremierEnergy” și Misiunea Socială Diaconia, care le-au organizat sărbătoarea.

După ce s-au jucat în fața Teatrului Guguță împreună cu un grup de voluntari, micuții au fost invitați la un spectacol adevărat.

Ca să îmbine plăcutul cu utilul organizatorii s-au gândit să le ofere și o lecție despre electricitate, un capitol aparte fiind pericolele curentului electric.

Și, dacă lecția a fost înțeleasă, a rămas să vină moșul. Alături de personajele din poveste și de Moș Crăciun copii, s-au distrat din plin.

Iar la final, copiii au primit mult așteptatele cadouri.

Ce ți-a plăcut cel mai mult?- Când a venit Moș Crăciun!- Teatrul ți-a plăcut?- Da!- Ai mai fost vreodată?- Nu, a fost bine!

 Veronica MORARU, MANAGER RELAȚII EXTERNE ȘI COMUNICARE PREMIER ENERGY

„Evenimentul organizat de Premier Energy în colaborare cu Diaconia se înscrie în șirul firesc de activități pe care le organizează compania în ultimile două decenii în beneficiul persoanelor, al copiilor a familiilor cu nevoi speciale, a tinerilor, a familiilor nevoiașe. Aceasta se înscrie și reconfirmă angajamentele de responsabilitate social corporativă.”

Igor BELEI, DIRECTOR MISIUNEA SOCIALĂ DIACONIA

„Acești copii care nu au avut ocazia, mulți din ei nu au văzut Chișinăul și cu atât mai mult un spectacol de teatru, să poată vedea și să facă parte din bucuria copiilor noștri zilnic și ne bucură ca acest eveniment a fost și unul de responsabilitate energetică.”

Evenimentul a fost organizat de compania de furnizare a energiei electrice Premier Energy în parteneriat cu misiunea socială Diaconia, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!