Vladimir Plahotniuc ar urma să fugă din Statele Unite și să ajungă în România, țară care nu-și extrădează cetățenii. Un astfel de deznodământ a creionat liderul Partidului Nostru. Aflat într-o țară exotică, Renato Usatîi a făcut declarațiile la umbra palmierilor.

„Plahotniuc, precum am zis deja, acum va reveni în România, pentru că e cetățean român și este unicul spațiu unde se poate ascunde”, a declarat Renato Usatîi.

Totuși, dacă va ajunge în Republica Moldova, el ar putea să facă denunțuri pe numele mai multor politicieni.

„El va începe să-i înece chiar și pe cei cu care a fost împreună la guvernare, precum Igor Dodon”, a spus liderul Partidului Nostru.

De partea cealaltă, șeful statului a refuzat să comenteze spusele celor care ar pretinde că sunt politicieni. În video-ul făcut pe fundalul unor palmieri, Usatîi a mai povestit despre businessul ascuns al lui Vladimir Plahotniuc.

Acesta afirmă că fostul lider democrat ar fi spălat bani prin companii, specializate în producerea armelor nucleare. Iată de ce, vrea să se vadă cât mai curând cu procurorul general pentru a-i prezenta probe, fapt ce i-ar aduce faimă mondială.

„Sunt pregătit să prezint zeci de documente, după care Stoianoglo va deveni cunoscut nu doar în Moldova, dar și în toată lumea”, a precizat Renato Usatîi.

Procurorul general nu a reacționat la aceste declarații. De altfel, nici Vladimir Plahotniuc, care ultima dată a comentat în luna noiembrie, la câteva zile după căderea Guvernului Sandu.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!