/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Expert IPIS: Dodon ar putea câștiga alegerile prezidențiale, dacă Blocul ACUM va nominaliza un candidat apartinic

missing
15 ianuarie 2020, ora 09:05

Dacă la alegerile prezidențiale din această toamnă va fi propus un candidat apartinic din partea Blocului ACUM, Igor Dodon ar putea câștiga un nou mandat de șef al statului. De această părere este expertul Institutului pentru Inițiative Strategice (IPIS), Vladimir Kulminski. 

„Asta va fi pur și simplu o greșeală strategică…Eu cred că aici de fapt apele se vor liniști și toată lumea se va așeza la masa de negocieri. În opinia mea va fi ales un candidat care are cele mai mari șanse de a câștiga aceste alegeri prezidențiale”, a spus Vladimir Kulminski în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Ieri, președintele Platformei Demnitate și Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, a declarat că partidele proeuropene și democratice trebuie să înainteze un candidat comun la alegerile prezidențiale din toamna acestui an, care să fie apartinic.

Amintim că reprezentanții PPDA au decis să participe la alegerile prezidențiale din toamna anului 2020 la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut. Andrei Năstate a spus atunci că partidul este gata să aibă propriul candidat pentru funcția de președinte al R. Moldova.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram