/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Inițiativa lui Chicu a eșuat! Guvernul nu va mai prezenta online informații despre dosarele de corupție

missing
15 ianuarie 2020, ora 15:32

Pe pagina web a Guvernului nu va mai apărea modulul care să conțină informații actualizate despre mersul dosarelor de corupție de mare interes public. Premierul Ion Chicu ceruse anterior ca această inițiativă să fie implementată până la 15 ianuarie.

Astăzi, prim-ministrul a anunțat că modulul respectiv nu va apărea pe site-ul Guvernului, pentru că a ajuns la o altă soluție, după ce a discutat la acest subiect cu procurorul general.

„Am discutat cu Alexandr Stoianoglo și ne-am înțeles că Procuratura Generală va anunța periodic despre progresul pe dosare”, a precizat Ion Chicu.

Pe pagina web a Guvernului urmează să apară un alt modul care să prezinte informații despre realizarea proiectelor incluse în programul de guvernare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram