/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Arena Chișinău nu va fi gata în aprilie! Autoritățile vorbesc despre un nou termen de dare în exploatare a acesteia

missing
17 ianuarie 2020, ora 20:20

Amânări peste amânări! După ce au spus că Arena Chișinău va fi gata de hramul orașului Chișinău, ulterior – până la sfârșitul anului 2019, iar apoi în aprilie anul acesta, autoritățile ne fac o nouă promisiune. Obiectivul este planificat a fi lansat pe 1 mai!

Astăzi, premierul Ion Chicu s-a întâlnit cu mai mulți responsabili de la Ministerul Economiei, Ministerul Educației și cel al Finanțelor, cărora le-a cerut să își concenteze toate eforturile pentru ca Arena să fie lansată anume pe această dată.

Responsabilii de executarea acțiunilor au prezentat premierului informații despre situația actuală și progresul pe fiecare dimensiune. Printre subiectele abordate au fost proiectarea și executarea căilor de acces spre complex, finanțarea lucrărilor și activitățile de recepție finală a obiectului.

Conducătorul întreprinderii ce administrează complexul a informat că, în prezent, lucrările interne sunt executate aproape integral. La moment, se realizează procedurile de testare a sistemelor și echipamentelor pentru a verifica funcționalitatea infrastructurii complexului. În special, la ședință au fost examinate scenariile de executare a căilor de acces, ținând cont de faptul că în regiunea complexului urmează să fie construit drumul de centură al orașului Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram