Bărbatul care și-a băgat în spital copilul și soția, după un accident provocat la Făgureni, în arest la domiciliu

17 ianuarie 2020, ora 11:24

Bărbatul care în noaptea de anul nou a accidentat intenționat mașina în care se aflau soția sa și copilul lor de numai trei ani, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de magistrații Curții de Apel Chișinău, după ce avocații învinuitului au atacat decizia Judecătoriei Strășeni, privind arestul în izolator pe un termen de 15 zile. Procurorii spun că vor contesta decizia Curții de Apel. 

Între timp, femeia de 37 de ani și copilul ei sunt în continuare la spital, în stare mai bună. Săptămâna trecută, femeia femeia a suportat a doua intervenție chirurgicală de după cumplitul accident. Micuțul a fost deja transferat de la reanimare la ortopedie.

Accidentul s-a produs în noaptea de 1 ianuarie 2020. Femeia și copilul ei de trei ani se afla într-o mașină condusă de către o rudă. La un moment dat, automobilul a fost tamponat de un alt vehicul, la volanul căreia era soțul femeii, cu care se află în proces de divorț. Potrivit poliției, șoferul care a provocat accidentul a încercat inițial să fugă. Poliția a pornit un proces penal pe acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram