/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Consiliul Concurenței s-a sesizat pe marginea creșterii prețurilor la carburanți

missing
17 ianuarie 2020, ora 15:15

Consiliul Concurenței s-a sesizat cu privire la creșterea prețurilor la carburanți. Despre acest lucru, reprezentanții instituției anunță într-un comunicat de presă și promit să revină cu informații ulterior.

Amintim că astăzi mai multe benzinării au afișat prețuri majorate la carburanți. Benzina s-a scumpit în mediu cu 55 de bani, motorina cu 65 de bani, iar gazul cu un leu și 20 de bani.

De exemplu, pentru un litru de benzină cu cifra octanică A95 șoferii trebuie să plătească acum 19,20 lei, față de 18,65 lei cât costa săptămâna trecută. Costul motorinei s-a majorat de la de la 16,40 lei, la 17,05 lei.

Un litru de gaz lichefiat costă la stațiile PECO în mediu 11,05 lei, față de 9,85 lei cât a fost prețul până acum.
Aceasta este deja a doua scumpire a carburanților de la începutul acestui an.

ANRE a venit cu reacție la decizia de majorare a prețurilor la carburanți. Într-un comunicat de presă, reprezentanții instituției subliniază că deocamdată nu a primit nicio informație referitor la modificările prețurilor de la operatorii de pe piață și a explicat cum sunt stabilite acestea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram