/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Un moldovean a fost lovit mortal de un tren în Germania. Familia cere ajutor pentru a-i repatria corpul neînsuflețit

missing
17 ianuarie 2020, ora 09:56

Un moldovean de 37 de ani a fost lovit mortal de un tren, pe 7 ianuarie, într-o gară din orașul Berlin, Germania. Bărbatul a lăsat acasă doi copii. 

Sora acestuia a scris pe rețelele sociale că familia nu dispune de bani suficienți pentru repatrierea corpului neînsuflețit. În acest caz, pe Facebook a fost deschis un cont de strângere de fonduri.

Tatăl victimei este disperat, căci singur a crescut cei trei copii. Mama lor a decedat când bărbatul avea 14 ani. „Profund îndurerați, am aflat de moartea subită a fratelui mai mare! Nimeni nu este întrebat când dorește să plece din această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere”, a scris pe rețelele sociale sora bărbatului.

Cei care doresc să ajute financiar pot accesa următoarea adresă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram