Partidul Acțiune și Solidaritate se va întruni în congres în luna martie și va decide atunci pe cine din cadrul formațiunii va înainta la funcția de președinte al țării. O declarație în acest sens a făcut lidera PAS, Maia Sandu, la emisiunea Punctul pe Azi de la TVR.

„Probabil va fi discutat acest subiect. Dacă colegii vor decide că mă înaintează pe mine, atunci o să merg să îl înfrunt pe Igor Dodon”, a spus Sandu.

Totodată, Maia Sandu a mai spus totuși că PAS este deschis să susțină și candidați din partea altor partide. Fosta prim-ministră a mai comentat și ideea lansată de PPDA privind înaintarea în cursa pentru prezidențiale a unui candidat apartinic.

„Vrem argumente. Discutăm, dar pornind de la realități. Decizia noastră va fi luată în funcție de șansele reale ale candidaților în acest scrutin. Vrem să înțelegem cum acest candidat apartinic ar putea să îl depășească pe Dodon”, a subliniat Maia Sandu.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!