/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Va candida Maia Sandu la funcția de șef de stat? Iată când va lua PAS o decizie

missing
17 ianuarie 2020, ora 19:31

Partidul Acțiune și Solidaritate se va întruni în congres în luna martie și va decide atunci pe cine din cadrul formațiunii va înainta la funcția de președinte al țării. O declarație în acest sens a făcut lidera PAS, Maia Sandu, la emisiunea Punctul pe Azi de la TVR.

„Probabil va fi discutat acest subiect. Dacă colegii vor decide că mă înaintează pe mine, atunci o să merg să îl înfrunt pe Igor Dodon”, a spus Sandu.

Totodată, Maia Sandu a mai spus totuși că PAS este deschis să susțină și candidați din partea altor partide. Fosta prim-ministră a mai comentat și ideea lansată de PPDA privind înaintarea în cursa pentru prezidențiale a unui candidat apartinic.

„Vrem argumente. Discutăm, dar pornind de la realități. Decizia noastră va fi luată în funcție de șansele reale ale candidaților în acest scrutin. Vrem să înțelegem cum acest candidat apartinic ar putea să îl depășească pe Dodon”, a subliniat Maia Sandu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram