/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

ULTIMĂ ORĂ! PAS a anunțat numele candidatului pentru alegerile parlamentare noi de pe circumscripția Hâncești

18 ianuarie 2020, ora 12:43

PAS a anunțat numele candidatului formațiunii pentru alegerile parlamentare noi de pe circumscripția 38 Hâncești. Este vorba despre Olesea Stamate, fostă ministră a Justiției.

„Înaintăm un candidat apartinic – pe Olesea Stamate. Facem apel pentru alte partide proeuropene, în special pentru DA să susțină acest candidat cu  șanse foarte bune și care va fi un deputat pe potriva așteptărilor cetățenilor”, a spus Maia Sandu, după Consiliul Național Politic al PAS.

Până acu, PUN l-a înaintat pe Vlad Țurcanu în cursa pentru alegerile din această circumscripție. Liderul PL, Dorin Chirtoacă și-a anunțat intenția de a candida, însă o decizie urmează a fi luată de Mișcarea „Unirea”.

Iar PPDA ar putea merge în aceste alegeri repetate cu Mihai Druță, un candidat apartinic din diaspora din Italia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram