/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Accident la intrare în Chișinău. Trei mașini implicate. Unul dintre șoferi ar fi fost drogat

missing
21 ianuarie 2020, ora 11:01

Un accident cu implicarea a trei automobile s-a produs în jurul orei 09:50, la intrare în Chișinău, pe strada Calea Orheiului. Martorii spun, că șoferul la volanul unui Renault, care ar fi provocat accidentul rutier ar fi fost drogat.

Impactul s-a produs după ce șoferul s-ar fi deplasat cu viteză. Acesta a ajuns cu mașina într-un alt automobil de marcă Nissan. În cele din urmă, șoferul de la volanul Nissan-ului s-a tamponat într-o altă mașină de marcă „Renault”.

Potrivit poliției, conducătorul care se face vinovat nu a respectat distanța dintre automobile. El urmează să treacă expertiză pentru a se stabili dacă se afla sub influența narcoticilor.

Șoferul Nissan-ului a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul care a provocat accidentul ar fi fost scos din mașină în cătușe. Martorii au mai spus că acesta avea un comportament agresiv.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram