Fosta ministră a Justiției din Guvernul Sandu, Olesea Stamate, îl laudă pe procurorul general Alexandr Stoianoglo, după ce acesta a vorbit ieri într-o conferință de presă despre soarta mai multor dosare de rezonanță, care nu s-au soldat cu persoane condamnate și bunuri infracționale vândute în folosul statului.

Prezentarea de astăzi a procurorului general este încurajatoare. Nu țin minte să fi fost un procuror general care să arate cetățenilor probleme atât de grave ale sistemului. Doar că, de obicei, conducătorii acestor instituții preferă să spună că problemele sunt mai degrabă excepții.

Este totuși un semnal să recunoști cât de gravă este situația în sistemul pe care îl conduci. Căci recunoscând, te condiționezi pe tine însuți să întreprinzi un șir de acțiuni dure, pentru a rezolva, una câte una, problemele de care ai vorbit. Primul pas e făcut. Alexandr Stoianoglo are șansa să demonstreze că se poate. Să vedem…” a scris Olesea Stamate pe Facebook.

Alexandru Stoianoglo a prezentat ieri mai multe detalii din dosare de rezonanță despre care nu s-a mai auzit nimic de ani de zile: contrabanda cu chihlimbar și dosarul tomografului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!