Război în Ucraina, ziua 122: Rușii au intrat în Lisiceansk, iar Severodonețk este complet ocupat

social

Confirmat! Dosar penal pe fapte de amestec în înfăptuirea urmăririi penale la investigarea fraudei bancare. Sunt vizați mai mulți procurori

23 ianuarie 2020, ora 10:01
Distribuie:

La începutul anului curent, oamenii legii au inițiat un dosar penal pe fapte de amestec în înfăptuirea urmăririi penale la investigarea fraudei bancare și altor infracțiuni, de către factori de decizie și procurori de nivel executiv din cadrul Procuraturii Anticorupție. Urmărirea penală a fost pornită prin ordonanța semnată de procurorul general, Alexandr Stoianoglo.

În prezent, sunt vizate aspecte de procedură penală care trebuie respectate, iar divulgarea lor ar putea afecta anumite drepturi procesuale ale participanților pe acest dosar. Va asiguram însă că în curând vom ieși cu informații pe acest caz”, a declarat pentru TV8.md, Maria Vieru, șefa serviciului de presă al Procuraturii Generale.

În emisiunea „Politica” de ieri-seară, avocatul lui Veaceslav Platon, Ion Crețu, a declarat că doi dintre procurorii care au investigat materialele legate de frauda bancară, Adriana Bețișor și Andrei Băeșu ar fi vizați într-un dosar penal pornit pentru escrocherie, abuz de serviciu și participare în cadrul unui grup criminal organizat. Dosarul a fost inițiat după ce avocații lui Platon au depus o plângere la Procuratura Generală în privința celor doi procurori.

Avocatul Ion Crețu: Pe numele Adrianei Bețițor și a lui Andrei Băieșu, procurori care au investigat frauda bancară, există un dosar penal

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram