Acțiunile fostului șef interimar al PCCOS, Dorin Compan, activitatea căruia a fost sistată în legătură cu controalele inițiate de Procuratura Generală la procuraturile specializate, vor fi analizate de Colegiul de disciplină și etică.

Anunțul a fost făcut de procurorul general, Alexandru Stoianoglo, după ședința de astăzi a Consiliului Superior al Procurorilor.

„Săptămâna viitoare, Colegiul de disciplină și etică va demara procedurile disciplinare în privința acestuia”, a spus Stoianoglo.

Activitatea lui Dorin Compan a fost sistată la începutul lunii decembrie, când au înceăut verificările la PCCOCS și PA. Compan i-a luat locul lui Nicolae Chitoroagă, care a plecat de la șefia PCCOS în iunie anul trecut.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!