Televiziunea este cea mai importantă sursă de informare în Republica Moldova. 80% dintre participanții la un sondaj realizat de Institutul Republican Internațional susțin că se informează în cea mai mare parte din știrile de la televizor. TV 8 se bucură de apreciere din partea telespectatorilor, postul nostru de televiziune fiind pe locul cinci în topul celor mai de încredere surse mass-media din țară.

TV 8 se bucură de încrederea a 13% dintre respondenții sondajului. Televiziunea noastră a fost depășită de Prime TV, Moldova 1, Jurnal TV și Pro TV, primele două având acoperire națională.

TV 8 este o sursă demnă de încredere și în cazul telespectatorilor interesați de știri politice. În acest clasament, postul nostru de televiziune se bucură de încrederea a 18% dintre cetățenii care ne privesc pentru știrile politice pe care le difuzăm și ocupă locul șase.

 

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!