/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ UPDATE: Tractorul, scufundat în iazul din satul Țareuca, avea probleme tehnice. S-a blocat volanul din mers

missing
25 ianuarie 2020, ora 21:38

UPDATE: 21:38 Tractorul care s-a scufundat astăzi în iazul din satul Țareuca, Rezina avea probleme tehnice. Potrivit poliției, volanul tractorului s-a blocat din mers, iar ulterior a derapart și a căzut în apă.

Nimeni nu a avut de suferit.

UPDATE: 14.14 Un tractor s-a scufundat în iazul din satul Țareuca, Rezina. Imaginile video au fost publicate pe o rețea socială acum câteva ore.

Din imagini se vede că un bărbat se află în pericol. Acesta era cât pe ce să cadă în apă.

La fața locului se află un echipaj de polițiști.

Contactată pentru mai multe detalii, ofițera de presă al IP Rezina Ina Burdujan a precizat că revine.

În acest context, Serviciul Hidrometeorologic de Stat atenționează părinţii care au copii minori şi amatorii pescuitului de iarnă să fie prudenţi. Aflarea și deplasarea pe lacuri este posibilă numai la stabilirea unui înveliș trainic.

Vezi și:

Vreme frumoasă, cu soare și temperaturi pozitive. Câte grade ne promit meteorologii pentru azi

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram