/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Dodon acuză deputații PDM că ar sta în spatele atacurilor lansate asupra Președinției: „Aceste lucruri pot fi penalizate”

27 ianuarie 2020, ora 13:37

Președintele Igor Dodon spune că nu nu se teme de oponenții politici pentru viitoarele alegeri prezidențiale și îi critică pe aceștia că ar fi intrat deja în campanie electorală și lansează diverse atacuri la adresa Președinției, pentru a-l discredita.

Șeful statului spune că a identificat deja cine sunt autorii  fake news-urilor și aduce acuzații democraților.

Oponenții mei se grăbesc și mă atacă în fiecare zi. O să mai treacă o săptămână și cu ce o să mai veniți? Împușcați acum tot ce aveți. Am depistat de unde vin acest fake news-uri, cu stoparea pensiilor celor care au copii peste hotare, divorțul cu soția, prostii și o mulțime de aberații urâte. Am depistat de unde, unii deputați de la PD gestionează prin  foste organizații de tineret. Dar să ia în calcul că aceste lucruri pot fin penalizate” , i-a atenționat Dodon pe democrați.

Președintele a negat afirmațiile făcute anterior de Dumitru Diacov, precum că la ședințele de luni dimineață cu premierul și speakerul Parlamentului ar veni și Pavel Filip sau alți reprezentanți ai PDM, dar a recunoscut că se întâlnesc uneori seara.

Voi credeți că ei se ascund prin wc-uri, pe aici? Niciodată dimineață la ora 08:00 ei nu participă la ședințele noastre, dar seara câteodată ne vedem”, a precizat Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram