Președintele Igor Dodon spune că nu nu se teme de oponenții politici pentru viitoarele alegeri prezidențiale și îi critică pe aceștia că ar fi intrat deja în campanie electorală și lansează diverse atacuri la adresa Președinției, pentru a-l discredita.

Șeful statului spune că a identificat deja cine sunt autorii  fake news-urilor și aduce acuzații democraților.

Oponenții mei se grăbesc și mă atacă în fiecare zi. O să mai treacă o săptămână și cu ce o să mai veniți? Împușcați acum tot ce aveți. Am depistat de unde vin acest fake news-uri, cu stoparea pensiilor celor care au copii peste hotare, divorțul cu soția, prostii și o mulțime de aberații urâte. Am depistat de unde, unii deputați de la PD gestionează prin  foste organizații de tineret. Dar să ia în calcul că aceste lucruri pot fin penalizate” , i-a atenționat Dodon pe democrați.

Președintele a negat afirmațiile făcute anterior de Dumitru Diacov, precum că la ședințele de luni dimineață cu premierul și speakerul Parlamentului ar veni și Pavel Filip sau alți reprezentanți ai PDM, dar a recunoscut că se întâlnesc uneori seara.

Voi credeți că ei se ascund prin wc-uri, pe aici? Niciodată dimineață la ora 08:00 ei nu participă la ședințele noastre, dar seara câteodată ne vedem”, a precizat Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!