/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O deputată din Rusia a comandat omorul propriului soț. Care a fost motivul și câți bani i-a plătit killerului sub acoperire

28 ianuarie 2020, ora 19:13

O deputată din duma locală a regiunii Samara din Federația Rusă a comandat omorul soțului său cu scopul de a intra în posesia averii. Femeia, în vârstă de 44 de ani, s-ar fi înțeles cu un killer căruia urma să-i plătească 400 de mii de ruble.

Potrivit presei ruse, deputata s-a întâlnit pe 20 ianuarie într-o cafenea cu bărbatul care urma să săvârșească omorul, dar care era de facto un polițist sub acoperire. Aceasta i-a transmis killerului toate informațiile necesare despre locul aflării soțului său, locul de muncă, itinerarul pe care circulă zilnic și date despre mașina pe care o utilizează, scrie Unian.ua.

Pe 27 ianuarie, deputata i-a transmis presupusului killer un avans de 200 de mii de ruble. Femeia a fost reținută în flagrant imediat după transmiterea banilor.

În timpul audierilor, deputata a refuzat să facă declarații. Instanța de judecată urmează să decidă asupra măsurii de arest a bănuitei.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram