/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Mold-street: Beneficiarul afacerii „Loteria Moldovei” a fost anunțat în căutare de autoritățile bulgare

29 ianuarie 2020, ora 20:59

Proprietarul afacerii Loteria Națională a Bulgariei Vasil Bojkov, care ar fi și beneficiar al „Loteriei Moldovei”, a fost anunțat în căutare internațională de autoritățile bulgare, scrie Mold-street.com, cu referire la declarațiile procurorului general al Bulgariei, Ivan Geshev.

Potrivit sursei citate, Bojkov este suspectat de conducerea unei grupări infracționale, de estorcare de bani, tentativă de mituire a unui oficial, instigare la comiterea unei infracțiuni ș.a.; în total, acestuia i-au fost înaintate șapte capete de acuzare.

Pe parcursul zilei de azi, acasă la Bojkov și în sediile unde-și desfășoară acesta businessurile au fost făcute percheziții. Omul de afaceri este plecat din țară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram