Război în Ucraina, ziua 220: Leand-lease și avertizarea SUA, iar Kadîrov cere bombă atomică. GUR: Vom reveni la frontiera din 1991

politic

Slusari: „Mai devreme sau mai târziu Igor Dodon va fi urmărit penal”

29 ianuarie 2020, ora 12:59
Distribuie:

În cel mai scurt timp șeful statului Igor Dodon ar putea fi urmărit penal. Asta pentru că președintele ar avea probleme cu codul penal, spune deputatul PPDA Alexandru Slusari.

Declarațiile au fost spus în contextul în care parlamentarul a fost întrebat de jurnaliști cum comentează reacția de astăzi a Procuraturii Generale, prin care spun că procurorii nu dețin competențele necesare pentru a examina denunțul liderului PPDA Andrei Năstase împotriva șefului statului.

„Este important care acest răspuns să nu reprezinte o încercare de a tergiversa urmărirea penală. Chiar dacă se încearcă să fie tergiversat acest proces, societatea este cu ochii pe ceea ce s-a întâmplat… Mai devreme sau mai târziu Igor Dodon va fi urmărit penal. Fie pe îmbogățire ilicită, fie pe finanțarea externă. Igor Dodon are probleme cu codul penal și acest lucru mi se pare că este înțeles și în rândurile Partidului Socialiștilor”, a spus Slusari.

Năstase a depus săptămâna trecută la Pocuratura Generală denunțul împotriva șefului statului pentru îmbogățire ilicită. Președintele PPDA a scris denunțul după ce „Ziarul de Gardă” a publicat un articol despre toate vacanțele președintelui din ultimii ani.

Președintele Igor Dodon, care în ultimii 15 ani a ocupat doar funcții publice, și-a organizat vacanțe în diferite țări, unele dintre ele în zone exotice, care au costuri enorme.

„Ziarul de Gardă” a scris că, în ultimii zece ani, șeful statului a avut 20 de vacanțe pa care le-a anunțat în public, dar și altele, despre care au știut doar persoane apropiate familiei Dodon. Au fost publicate și poze din vacanțele de lux ale președintelui.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram