/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Autoritățile de la Chișinău au primit un răspuns de la Interpol, privind darea în căutare a lui Plahotniuc. Detalii de la Stoianoglo

missing
30 ianuarie 2020, ora 11:03

Autoritățile de la Chișinău au primit un răspuns confirmativ de la Interpol privind recepționarea scrisorii în care cer ca fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc să fie anunțat în căutare internațională. Despre acest lucru a anunțat astăzi procurorul general, după ședința Consiliului Superior al Procurorilor. Alexandru Stoianoglo spune că răspunsul Interpol a fost primit săptămâna trecută.

„Mai departe nu depinde de noi. Noi mai departe vom insista la căutarea internațională a domnului Plahotniuc. Vom avea niște discuții cu demnitari Interpol, discutăm despre necesitatea posibilei prezentări a unor documente și vom căuta soluții”, a declarat Alexandru Stoianoglo.

Anterior, MAI s-a adresat repetat la Interpol pentru a-l da în căutare pe Vladimir Plahotniuc.

Totodată, autoritățile din Marea Britanie și din România au răspuns anterior la solicitările Centrului Național Anticorupție și au precizat că Vladimir Plahotniuc nu se află pe teritoriul celor două state.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram