/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

UPDATE: Mama care și-a abandonat copilul în scara unui bloc, și-a recunoscut vina. Ce riscă femeia

missing
30 ianuarie 2020, ora 15:34

UPDATE 15:34 Potrivit poliției, femeia este originară din raionul Dondușeni și are vârsta de 25 ani. Ea și-a recunoscut vina.

Aceasta a spus oamenilor legii că nu își poate explica gestul pe care l-a făcut, motivând că era în stare de afect. Femeia nu a fost reținută, având la întreținere alți doi copii minori.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Aceasta riscă amendă până la 27 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau până la doi ani de închisoare.

UPDATE 15:03 Mama care a abandonat băiețelul de doar o lună în scara unui bloc din sectorul Buiucani a fost găsită de poliție. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției Mariana Bețivu.

Amintim că nou-născutul a fost găsit abandonat în seara zilei de 23 ianuarie, într-un cărucior, în care se afla și un bilet pe care era scrisă data, luna și anul nașterii copilului.

Micuțul a fost transportat la Spitalul municipal de copii numărul 1, iar a doua zi medicii au spus că starea micuțului este satisfăcătoare.

Știrea se actualizează…

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram