/FOTO/ Petrocub are un nou antrenor de portari. Cine este și unde a activat până-n prezent

30 ianuarie 2020, ora 14:14

Echipa de fotbal „Petrocub Hîncești” are un nou antrenor de portari. Este vorba de Denis Romanenco. El are 45 de ani și concomitent antrenează portarii echipei naționale. Dânsul a mai activat la cluburile de fotbal: „Veris”, „Zimbru”, „CSM Politehnica Iași” și Speranța.

În primii 11 ani ai carierei antrenorul a jucat la „FC Zimbru”, cu care a devenit de opt ori campion. După aceasta, Denis Romanenco cu întrerupere a evoluat la mai multe echipe de peste hotare precum: „Dinamo Makhachkala” (Rusia), „Mashuk-KMV Pyatigorsk” (Rusia), „Energetik Pavlodar” (Kazahstan), „Dinamo Samarqand” (Uzbekistan) și „Navbahor Namangan” (Uzbekistan).

În Republica Moldova el a mai fost legitimat la „Dacia” și „CSCA-Rapid”. El deține recordul Diviziei Naționale de minute consecutive fără gol primit. În sezonul 1998-99, Denis Romanenco nu a încasat gol timp de 1154 de minute, se arată într-un comunicat al FC Petrocub.

Pentru naționala Moldovei, Denis Romanenco a bifat 26 de meciuri.

Foto: Facebook/ FC Petrocub

Foto: Facebook/ FC Petrocub

Foto: Facebook/ FC Petrocub

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram