Pentru al doilea an consecutiv, Kaufland a câștigat certificarea de „Angajator de Top” în Europa.  Sigla europeană atestă la nivel de Grup Schwarz atitudinea bazată pe respect, orientată pe susținerea evoluției angajaților și pe dezvoltarea comunităților în care se află, atitudine care a devenit deja o marcă asociată Kaufland.

Pentru a obține această distincție, Kaufland a trecut printr-un proces amplu și riguros de auditare realizat de Top Employers Institute, o organizaţie independentă din Olanda. Astfel, au fost analizate și evaluate practicile de resurse umane, pachetele salariale şi beneficiile oferite, condiţiile de muncă, programele de formare profesională şi oportunităţile de dezvoltare în companie, alături de studierea culturii organizaţionale.

Distincția obținută reiterează faptul că grija pe care o avem față de membrii echipei Kaufland, indiferent de nivel sau poziție, reprezintă o prioritate.

La Kaufland, ne preocupăm mereu să extindem lista de beneficii pe care le oferim colegilor noștri cu unele adaptate nevoilor reale, prin care să contribuim cu adevărat la creșterea lor profesională și personală, în funcție de etapa din viață în care se află și de direcția în care își doresc să se dezvolte. Premiile obținute validează eforturile depuse pentru asigurarea unui mediu cât mai bun de muncă și arată potențialilor candidați că merită să aleagă un angajator premiat așa cum preferă să aleagă, în rol de client, un produs de calitate, care a primit multe certificări”, a declarat a declarat Marco Hößl, CEO Kaufland România și Republica Moldova.

În echipa Kaufland, grija și respectul față de oameni reprezintă motorul care garantează succesul companie, strategie care este implementată și în Republica Moldova. Mai multe detalii despre beneficiile angajaților Kaufland Moldova le poți urmări în acest articol – Zece răspunsuri pe care vrei să le afli despre un job la Kaufland.

În prezent, echipa Kaufland Moldova este în căutare de noi colegi pentru poziția de șef secție în magazinul din Bălți. Pentru alte detalii despre posturile vacante disponibile le poți accesa direct www.cariere.kaufland.md.

Despre Kaufland

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în șapte țări. Programele de responsabilitate socială reprezintă o componentă cheie în strategia companiei. Cea mai mare parte a proiectelor CSR sunt desfășurate în parteneriat cu asociații nonguvernamentale regionale sau naționale și urmăresc drept scop implementarea programelor sociale complexe ce se adresează unor grupuri mari de beneficiari. Pe lângă educație și sănătate, sprijină proiectele dedicate protecției mediului înconjurător, culturale și pe cele care au ca obiectiv promovarea unui stil de viață sănătos prin intermediul activităților sportive și adoptarea unei nutriții echilibrate. Informații suplimentare pot fi accesate pe www.kaufland.md.

P*

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!