/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Moscova permite la 205 de producători de fructe și legume din Republica Moldova să-și exporte marfa în Rusia

missing
30 ianuarie 2020, ora 08:36

Autoritățile ruse au anunțat Agenția pentru Siguranța Alimentelor din Republica Moldova (ANSA) că permit la 205 de producători de fructe și legume din Moldova să-și exporte marfa în Rusia. Asta reiese dintr-un document publicat pe pagina de Facebook a șefului statului Igor Dodon. 

În document se menționează că autoritățile de la Moscova au luat această decizie în urma unor discuții bilaterale de la mijlocul lunii ianuarie 2020 cu autoritățile de la Chișinău, discuții care au avut loc la Berlin, și în urma inspecțiilor efectuate de specialiștii ruși în vara anului trecut în Republica Moldova.

Doc: Facebook/Igor Dodon

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram