/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Premieră! Serviciul Fiscal anunță o loterie cu premii de un milion de lei pentru utilizatorii de carduri bancare

30 ianuarie 2020, ora 11:36

Serviciul Fiscal de Stat lansează în premieră concursul „Loteria fiscală”, care este un instrument utilizat în mai multe țări cu scopul de a responsabiliza contribuabilii pentru a-și înregistra veniturile și a promova achitarea bunurilor și serviciilor prin utilizarea cardurilor bancare.

În acest an, fiecare cetățean, care a împlinit vârsta de 18 ani, va deveni automat participant la „Loteria fiscală”, dacă deține un card de la orice bancă licențiată în Republica Moldova și achită orice cumpărătură sau serviciu cu cardul în valoare mai mare de 30 lei.

În fiecare trimestru, FISC-ul va oferi 175 de premii a câte 1 000 de lei. Tragerile la sorți vor fi efectuate aleatoriu, în mod automat prin intermediul platformei „Random”. Prima extragere va avea loc pe 16 aprilie.

Loteria are un fond total de premii de un milion de lei și va fi compusă din patru etape trimestriale și două ediții speciale (în perioada sărbătorilor de Paști și în perioada sărbătorilor de iarnă în care vor fi alocate câte 100 de premii în valoare de 1 500 lei pentru fiecare etapă).

Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în maximum 10 zile după publicarea listei câștigătorilor pe pagina web a Inspectoratului Fiscal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram