/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Soția baschetbalistului Kobe Bryant sparge tăcerea, după accidentul în care și-a pierdut soțul și fiica

30 ianuarie 2020, ora 13:13

Vanessa Bryant, soția fostului baschetbalist Kobe Bryant, care a murit duminică, împreună cu una dintre fiicele sale, într-un accident de elicopter, a spart pentru prima dată tăcerea. Văduva lui Kobe Bryant a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, prin care mulțumește familor pentru sprijinul oferit în aceste zile.

„Mulțumesc tuturor celor care s-au rugat pentru noi. Chiar am avut nevoie de asta”, a scris Vanessa Bryant.

„Suntem devastați de plecarea mult prea devreme a soțului meu iubit Kobe – tatăl minunat a patru copii și frumoasa și dulcea mea Gianna – o fiică iubitoare și minunată, dar și o soră extraordinară pentru Natalia, Bianka și Capri”, a mai scris Vanessa Bryant.

Îndurerată, văduva regretatului fost baschetbalist le-a transmis condoleanțe și familiilor celorlalte victime ale complitului accident.

„Nu există  suficiente cuvinte care să descrie durerea. Mă consolează gândul că Kobe și Gigi știau că sunt extrem de iubiți. Suntem binecuvântați că i-am avut în viața noastră. Aș fi vrut să fie aici, cu noi, pentru totdeauna”, a mărturisit Vanessa Bryant.

Cuplul Vanessa și Kobe Bryant era căsătorit din anul 2001 și avea patru fete: pe Gianna, care a murit, Natalia de 17 ani, Bianka de 3 ani și Capri de 7 luni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram