/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Compania „FlyOne” vrea să cumpere „Bpay”. Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică

missing
31 ianuarie 2020, ora 10:12

Operatorul aerian „FlyOne” intenționează să cumpere sistemul de plăți online „Bpay”, popular în R. Moldova și România. Consiliul Concurenței anunță că va analiza operațiunea de concentrare economică.

În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu mediul concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată. Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică notificată, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa data”, explică instituția.

Sistemul de plată „Bpay” este un instrument lansat în 2011 pentru efectuarea și primirea plăților prin intermediul internetului. Acesta oferă posibilitatea achitării unei game largi de bunuri și servicii direct de pe siteuri de pe Internet-Magazine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram