Război în Ucraina, ziua 90. Ministerul britanic al Apărării: Rusia și-a sporit intensitatea operațiunilor în Donbas

social

O nouă ședință amânată în dosarul lui Ilan Șor. Care este motivul

31 ianuarie 2020, ora 15:53
Distribuie:

Ședința planificată pentru astăzi la Curtea de Apel Cahul în dosarul lui Ilan Șor, inițiat pentru escrocherie și spălare de bani, a fost din nou amânată. Judecătorii se vor întruni pe 21 februarie.

Ședința nu a avut loc pentru că „dosarul nu a parvenit de la expertiză”, se motivează în anunțul plasat pe site-ul instanței de judecată.

Începând cu data de 30 septembrie 2019, aceasta este a patra oară când ședințele în dosarul lui Ilan Șor se amână din același motiv.

În vara anului 2018, judecătorii au acceptat solicitarea avocatului lui Ilan Șor de a fi efectuată o expertiză financiar-contabilă, care ar aduce probe concludente pentru dosar, dar aceasta nu a mai fost realizată.

Expertul Vladislav Gribincea a comentat anterior în presă că o astfel de expertiză nici nu ar fi posibilă, pentru că mai multe acte ale „Băncii de Economii” au ars în mașina încasatorilor agenției  „Klassika Asigurări”, care deservea BEM-ul, dar judecătorii nu au luat asta în calcul când au acceptat demersul avocaților lui Șor.

Mașina încasatorilor a fost găsită incendiată pe 27 noiembrie 2014 la Ialoveni. În aceeași zi, Banca Națională a Moldovei a instituit regim de administrare specială la BEM.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram