Reacția unui parlamentar democrat, după ce fotografia lui Plahotniuc a apărut pe panourile de căutare

31 ianuarie 2020, ora 21:29

„Noi suntem oamenii care respectă legea”, cu o astfel de reacție a venit deputata Partidului Democrat din Moldova (PDM) Monica Babuc, după ce astăzi fotografia fostului lider democrat Vladimir Plahotniuc a fost afișată pe panourile de căutare a infractorilor din fața Inspectoratelor de Poliție.

„Noi la Congresul Partidului analizăm acțiunile care au fost săvârșite anterior. Pot spune că suntem oamenii care respectă legea și înțelegem că anunțul SUA, prin care Vladimir Plahotniuc a fost declarat indezirabil în state, este motivat. Vlad Plahotniuc trebuie el însuși să vină cu argumentele potrivite în acest caz”, a declarat Monica Babuc.

De asemenea, parlamentara a precizat din partea formațiunii că PDM nu are ce să mai spună la acest subiect.

Statele Unite ale Americii (SUA) au anunțat pe 13 ianuarie că nu-i vor mai prelungi viza de călătorie lui Vlad Plahotniuc. Interdicția s-a răsfrâns și asupra membrilor familiei lui Plahotniuc.

Potrivit secretarului de stat american Mike Pompeo, motivul interdicției este legat de actele de corupție asociate cu numele fostului lider al PDM și subminarea de către acesta a statului de drept în Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram