/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Și-a ales PDM candidatul la alegerile prezidențiale? Babuc spune că Filip are șanse

31 ianuarie 2020, ora 20:40

Partidul Democrat (PDM) va participa la alegerile prezidențiale din toamnă, iar deputatul Pavel Filip ar putea candida din partea formațiunii. Despre aceasta a declarat parlamentara democrată Monica Babuc în cadrul emisiunii „Piatnița” de la RTR Moldova. 

„Partidul Democrat va avea propriul candidat la alegerile prezidențiale. Nu pot spune cu certitudine că Pavel Filip va candida din partea formațiunii la aceste alegeri, însă pot menționa că el este pe o poziție bună în sondajele de opinie. Luând în considerație aceasta, pot spune că în lista de candidați pentru alegerile prezidențiale el se află pe prima poziție”, a declarat Monica Babuc.

Președintele Republicii Moldova este ales în mod direct de către cetățeni pentru un mandat de patru ani. Viitoarele alegeri prezidențiale urmează să fie organizate în toamna acestui an.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram