Compania Apple a anunțat că își va închide azi toate magazinele de pe teritoriul Chinei din cauza coronavirusului. Potrivit Agerpres.ro, magazinele vor fi închise deocamdată până pe 9 februarie 2020.

Reprezentanții companiei spun că au luat această decizie în virtutea principiului precauţiei şi „pe baza celor mai recente sfaturi ale principalilor experţi din domeniul sănătăţii”.

Pe lângă magazine, Apple sistează și activitatea birourilor centrele de contact tot până pe 9 februarie inclusiv. Totuși, cumpărăturile din magazinul online vor fi în continuare disponibile.

Potrivit ultimelor informații la acest subiect, numărul persoanelor decedate din cauza acestui tip de virus a ajuns la 259. În prezent sunt infectate peste 11 mii de persoane.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!