/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Apple își închide temporar toate magazinele de pe teritoriul Chinei din cauza coronavirusului

missing
01 februarie 2020, ora 12:27

Compania Apple a anunțat că își va închide azi toate magazinele de pe teritoriul Chinei din cauza coronavirusului. Potrivit Agerpres.ro, magazinele vor fi închise deocamdată până pe 9 februarie 2020.

Reprezentanții companiei spun că au luat această decizie în virtutea principiului precauţiei şi „pe baza celor mai recente sfaturi ale principalilor experţi din domeniul sănătăţii”.

Pe lângă magazine, Apple sistează și activitatea birourilor centrele de contact tot până pe 9 februarie inclusiv. Totuși, cumpărăturile din magazinul online vor fi în continuare disponibile.

Potrivit ultimelor informații la acest subiect, numărul persoanelor decedate din cauza acestui tip de virus a ajuns la 259. În prezent sunt infectate peste 11 mii de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram