Deși săptămâna viitoare ar putea veni iarna adevărată, așa cum prezic meteorologii, în diferite localități din Republica Moldova continuă să înflorească ghioceii. Un utilizator a postat azi pe Facebook mai multe fotografii cu ghiocei proaspăt înfloriți în satul Sîngereii Noi, din raionul Sîngerei.

„Ghiocei în curtea casei părintești. Cum s-ar spune, cu prima zi de primăvară…”, a scris Arcadie Zastavnețchi pe rețelele de socializare, unde a postat fotografiile cu ghioceii înfloriți.

Foto: Facebook/Arcadie Zastavneţchi

Foto: Facebook/Arcadie Zastavneţchi

Mâine, vremea va fi la fel de caldă ca și în ultimele zile. Maximele vor ajunge la +10… +15 grade la amiază. Săptămâna viitoare însă vremea se va răci.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!