/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Numărul deceselor provocate de coronavirus în China a ajuns la 259 de persoane

missing
01 februarie 2020, ora 10:42

Numărul deceselor provocate de coronavirus în China a ajuns la 259 de persoane, transmite Reuters.com, mai mult de jumătate dintre acestea, mai exact 192, sunt din orașul chinez Wuhan, unde virusul a fost depistat pentru prima oară. 

Doar pe parcursul zilei de ieri, 31 decembrie, au fost diagnosticate cu acest virus alte 2102 de persoane, numărul bolnavilor ajungând astfel la 11 791.

Acum două zile, Organizația Mondială a Sănătății a declarat stare de urgență la nivel global privind din cauza coronavirusului, iar mai multe state și-au securizat granițele pentru a se proteja.

În Republica Moldova nu a fost înregistrat deocamdată niciun caz suspect de îmbolnăvire de coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram