Autoritățile din Spania au confirmat primul caz de coronavirus, transmiste Bangkokpost.com. Pacientul diagnosticat cu această boală contagioasă se află pe insula La Gomera, una dintre Insulele Canare. Informația a fost confirmată de reprezentanții Ministerului spaniol al Sănătății.

Pacientul face parte dintr-un grup de cinci persoane care se află sub supravegherea medicilor, fiind suspectați că ar fi contractat virusul. Acesta ar fi interacționat cu un pacient german, în cazul căruia prezența virusului a fost confirmată anterior.

Între timp, virusul a făcut deja peste 250 de victime, iar numărul celor diagnosticați la momentul de față depășește 11 mii de persoane.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!