/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Transportatorii din Soroca au intrat în grevă. Anunțul Primăriei din oraș

missing
01 februarie 2020, ora 13:11

Transportatorii din municipiul Soroca au intrat în grevă. Potrivit unui anunț făcut de reprezentanții primăriei Soroca, aceștia și-au sistat temporar activitatea, începând cu ziua de azi.

„Autoritățile locale își cer scuze de la toți locuitorii municipiului Soroca în legătură cu incomoditățile create la deplasarea cu transportul public din oraș. Prestatorii de servicii au anunțat de astăzi grevă. Sperăm să ajungem la un numitor comun cât mai curând”, se menționează în mesajul reprezentanților Primăriei Soroca, plasat pe rețelele de socializare.

Ziarul local Observatorul de Nord scrie că locuitorii orașului nu au fost anunțați în prealabil despre faptul că de azi transportul public nu va circula și mai mulți oameni au așteptat minute în șir în stații.

Video: Youtube/Observatorul de Nord

Sursa citată scrie că, de fapt, protestează doar șoferii care spun că nu obțin profit din activitatea lor, or, tarifele sunt mici, iar cheltuielile pentru întreținerea vehiculelor sunt mari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram