Transportatorii din municipiul Soroca au intrat în grevă. Potrivit unui anunț făcut de reprezentanții primăriei Soroca, aceștia și-au sistat temporar activitatea, începând cu ziua de azi.

„Autoritățile locale își cer scuze de la toți locuitorii municipiului Soroca în legătură cu incomoditățile create la deplasarea cu transportul public din oraș. Prestatorii de servicii au anunțat de astăzi grevă. Sperăm să ajungem la un numitor comun cât mai curând”, se menționează în mesajul reprezentanților Primăriei Soroca, plasat pe rețelele de socializare.

Ziarul local Observatorul de Nord scrie că locuitorii orașului nu au fost anunțați în prealabil despre faptul că de azi transportul public nu va circula și mai mulți oameni au așteptat minute în șir în stații.

Video: Youtube/Observatorul de Nord

Sursa citată scrie că, de fapt, protestează doar șoferii care spun că nu obțin profit din activitatea lor, or, tarifele sunt mici, iar cheltuielile pentru întreținerea vehiculelor sunt mari.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!