/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Caz tragic la Ialoveni. Doi frați au fost găsiți strangulați în propria casă

missing
02 februarie 2020, ora 18:15

Doi frați din satul Costești, raionul Ialoveni, au fost găsiți strangulați în propria casă. Un bărbat avea 65 de ani, iar altul 70. Cazul a avut loc astăzi. Din spusele martorilor, unul dintre aceștia se afla la evidența medicului psihiatru.

Poliția a fost sesizată astăzi, la ora 13:15. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit, din spusele martorilor, că bărbatul de 65 de ani era bolnav mintal, iar fratele acestuia de 70 de ani locuia în aceeași gospodărie și îngrijea de el, a comunicat ofițera de presă a IP Ialoveni, Silvia Vetcu.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal. Oamenii legii urmează să efectueze expertizele medico-legale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram