Doi frați din satul Costești, raionul Ialoveni, au fost găsiți strangulați în propria casă. Un bărbat avea 65 de ani, iar altul 70. Cazul a avut loc astăzi. Din spusele martorilor, unul dintre aceștia se afla la evidența medicului psihiatru.

Poliția a fost sesizată astăzi, la ora 13:15. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit, din spusele martorilor, că bărbatul de 65 de ani era bolnav mintal, iar fratele acestuia de 70 de ani locuia în aceeași gospodărie și îngrijea de el, a comunicat ofițera de presă a IP Ialoveni, Silvia Vetcu.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal. Oamenii legii urmează să efectueze expertizele medico-legale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!