/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O fetiță de cinci ani a decedat în sala de operații, după ce a nimerit într-un accident la Fălești

02 februarie 2020, ora 13:05

O fetiță de cinci ani a decedat ieri, în Spitalul pentru copii Bălți, după ce pe 31 ianuarie a nimerit într-un accident rutier, care s-a produs în apropiere de satul Pîrlița, raionul Fălești.

Accidentul a avut loc în jurul orei 20:00. La volan se afla mama fetiței, o femeie de 27 de ani. Ea conducea un automobil de model ,,Renault Megane”, iar din cauza condițiilor climaterice nefavorabile, a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu și s-a inversat.

La scurt timp, fetița a fost transportată la Spitalul pentru copii din municipiul Bălți, fiind diagnosticată cu hemoragie internă. Din nefericire, ieri la miezul-nopții, ea a decedat în sala de operație, a comunicat ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu.

Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram