Un bărbat de 36 de ani a fost internat în spital, după ce a fost bătut de prietenul de pahar. Totul s-a întâmplat pe 30 ianuarie în orașul Sîngerei. 

„La inspectorat a parvenit informația telefonică de la Secția de internare a Spitalului Raional Sîngerei. Medicii au spus că după ajutor s-a adresat un bărbat, care ar fi fost bătut de persoane cunoscute”, a comunicat ofițera de presă a IP Sîngerei, Ina Moscaliuc.

La scurt timp, la fața locului s-a deplasat grupa operativă. Polițiștii au stabilit că, în noaptea de 30 ianuarie, trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 32 și 36 de ani, se aflau la domiciliul unui bărbat de 30 de ani. Toți patru sunt din raionul Sîngerei.

În urma consumului de băuturi alcoolice, între doi indivizi s-a iscat o ceartă. Ulterior, un bărbat de 35 de ani i-a aplicat multiple lovituri cu mâinile și picioarele, pe toată suprafața corpului, unui bărbat de 36 de ani.

Victima avea multiple leziuni corporale și a fost transportată la Spitalul Raional Sîngerei de către amicii săi. La moment alte circumstanțe se stabilesc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!