/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un bărbat din Sîngerei a ajuns la spital, după ce a fost snopit în bătaie de amicul de pahar

missing
02 februarie 2020, ora 17:13

Un bărbat de 36 de ani a fost internat în spital, după ce a fost bătut de prietenul de pahar. Totul s-a întâmplat pe 30 ianuarie în orașul Sîngerei. 

„La inspectorat a parvenit informația telefonică de la Secția de internare a Spitalului Raional Sîngerei. Medicii au spus că după ajutor s-a adresat un bărbat, care ar fi fost bătut de persoane cunoscute”, a comunicat ofițera de presă a IP Sîngerei, Ina Moscaliuc.

La scurt timp, la fața locului s-a deplasat grupa operativă. Polițiștii au stabilit că, în noaptea de 30 ianuarie, trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 32 și 36 de ani, se aflau la domiciliul unui bărbat de 30 de ani. Toți patru sunt din raionul Sîngerei.

În urma consumului de băuturi alcoolice, între doi indivizi s-a iscat o ceartă. Ulterior, un bărbat de 35 de ani i-a aplicat multiple lovituri cu mâinile și picioarele, pe toată suprafața corpului, unui bărbat de 36 de ani.

Victima avea multiple leziuni corporale și a fost transportată la Spitalul Raional Sîngerei de către amicii săi. La moment alte circumstanțe se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram