Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, a comis o gafă la ședința de astăzi a Comisiei naționale extraordinară de sănătate publică. El a greșit denumirea instituției pe care o conduce, după ce a prezentat „acțiunile întreprinse de Ministerul Apărării” pentru prevenirea extinderii Coronavirusului. 

„Acestea au fost cele făcute de către Ministerul Apărării, domnule prim-ministru”, a declarat Pavel Voicu. La rândul său, premierul la corectat spunând următoarele: „Mulțumesc. Ministerul Afacerilor Interne, nu al Apărării. O să întrebăm și Ministerul Apărării”.

La ședința de astăzi a Comisiei naționale extraordinară de sănătate publică, ministrul Pavel Voicu a prezentat acțiunile întreprinse de MAI pentru prevenirea răspândirii Coronavirusului.

Printre acestea se numără: instruirea polițiștilor de frontieră, a polițiștilor Inspectoratului Național de Patrulare precum și dotarea specialiștilor cu echipamente speciale.

Amintim că în Guvernul Sandu, Pavel Voicu a deținut funcția de ministrul al Apărării.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!