Naționala Moldovei a încheiat victorioasă prima etapă a din preliminariile Campionatului European de futsal 2022. În ultimul meci, echipa noastră s-a impus cu 3-0 în fața Angliei.

Golurile au fost marcate de Constantin Burdujel (4), Cristian Obadă (17) și Sergiu Tacot (19). Partida a fost disputată ieri la „Futsal Arena” din Ciorescu, informează Federaţia Moldovenească de Fotbal.

În clasamentul grupei H, Moldova a fost lideră cu trei puncte la activ, urmată de Anglia și Israel, ambele cu câte un punct. După partida disputată ieri, Naţionala Moldovei a fost calificată direct în faza următoare a competiției.

În același timp, echipele clasate pe locul doi, precum și cinci cele mai bune de pe poziția a treia vor accede în play-off-ul fazei secunde.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!