O tânără de 23 de ani din satul Răzeni, raionul Ialoveni, a fost tamponată mortal ieri pe taseul Chișinău – Cimișlia. Polițiștii bănuiesc că accidentul s-a produs din motiv că femeia ar fi traversat neregulamentar strada. Șoferul a fugit de la locul accidentului.   

Poliția a fost alertată ieri în jurul orei 17:50. Un trecător a spus că în apropiere de localitatea Răzeni este o persoană, care probabil ar fi tamponată de un automobil, a comunicat ofițera de presă a IP Ialoveni, Silvia Vetcu.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că o femeie cu leziuni corporale, caracteristice tamponării de către automobil, se află la pământ. Medicii au constatat că femeia a decedat în urma traumelor primite.

Șoferul care ar fi fost la volanul automobilului a părăsit locul accidentului. Actualmente poliția investighează cazul. A fost inițiat un proces penal. În cadrul acestuia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!