Un accident rutier s-a produs în această dimineață în sectorul Râșcani din capitală. Două automobile s-au ciocnit pe strada Alecu Russo, în apropiere de bulevardul Moscova. 

Din imaginile foto realizate de către reporterul TV8 de la fața locului se poate vedea că în accident au fost implicate două mașini. Una de marca „BMW” și alta de marca „Toyota”.

Impactul s-ar fi produs din motiv că șoferul automobilului de marca „Toyota” nu ar fi respectat distanța și s-a tamponat în mijlocul de transport de marca „BMW” care se deplasa în față.

Deocamdată la fața locului nu a intervenit niciun echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare (INP). Toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de către polițiști.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!