/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

UPDATE: Fata care era la un pas de a se îneca azi-dimineață într-un lac din capitală are 18 ani

03 februarie 2020, ora 10:21

UPDATE: Reprezentanții IGSU au venit cu actualizări ale informațiilor pe acest caz. Potrivit lor, fata are 18 ani, nu 14. 

Știrea inițială: Fata care a fost salvată de la înec, în această dimineață, a fost adusă în stare gravă la Institutul Mamei şi Copilului. Aceasta urmează să fie internată în Secția Terapie Intensivă.

Fetița a fost adusă cu hipotermie, nu este după înec. Va fi internată în secția de reanimare pediatrică. Este în stare gravă, conștientă”, a spus pentru tv8.md purtătorul de cuvânt a Institutul Mamei şi Copilului Maxim Cazacu.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 09:01. Cazul s-a întâmplat pe malul iazului de pe adresa bulevardul Dacia 50/8, din Chișinău, atunci când copilul a încercat să treacă lacul pe gheața subțire.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram