UPDATE: Reprezentanții IGSU au venit cu actualizări ale informațiilor pe acest caz. Potrivit lor, fata are 18 ani, nu 14. 

Știrea inițială: Fata care a fost salvată de la înec, în această dimineață, a fost adusă în stare gravă la Institutul Mamei şi Copilului. Aceasta urmează să fie internată în Secția Terapie Intensivă.

Fetița a fost adusă cu hipotermie, nu este după înec. Va fi internată în secția de reanimare pediatrică. Este în stare gravă, conștientă”, a spus pentru tv8.md purtătorul de cuvânt a Institutul Mamei şi Copilului Maxim Cazacu.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 09:01. Cazul s-a întâmplat pe malul iazului de pe adresa bulevardul Dacia 50/8, din Chișinău, atunci când copilul a încercat să treacă lacul pe gheața subțire.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!