/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

O fetiță de 14 ani, la un pas de a se îneca într-un lac din Chișinău

missing
03 februarie 2020, ora 09:56

O fetiță de 14 ani a fost la un pas de a se îneca într-un lac din Chișinău. Cazul a avut loc azi-dimineață, în sectorul Botanica al capitalei. 

„Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 09:01. Potrivit datelor recepționate cazul s-a întâmplat pe malul iazului de pe adresa bulevardul Dacia 50/8, din municipiul Chișinău, atunci când copilul a încercat să treacă lacul pe gheața subțire”, informează reprezentanții serviciului de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

La fața locului imediat au intervenit două echipaje de salvatori.

„Ajunși, salvatorii au stabilit că la o distanță aproximativ de 10 metri de la mal se îneca o minoră. Angajații din cadrul Detașamentul Salvatori și pompieri Botanica din cadrul IGSU au reușit salvarea copilului, dar și i-au acordat primul ajutor medical calificat”, mai spun reprezentanții IGSU.

În urma incidentului, fetița s-a ales cu o hipotermie, și a fost preluată de medici la Institutul Mamei și Copilului pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram