O fetiță de 14 ani a fost la un pas de a se îneca într-un lac din Chișinău. Cazul a avut loc azi-dimineață, în sectorul Botanica al capitalei. 

„Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 09:01. Potrivit datelor recepționate cazul s-a întâmplat pe malul iazului de pe adresa bulevardul Dacia 50/8, din municipiul Chișinău, atunci când copilul a încercat să treacă lacul pe gheața subțire”, informează reprezentanții serviciului de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

La fața locului imediat au intervenit două echipaje de salvatori.

„Ajunși, salvatorii au stabilit că la o distanță aproximativ de 10 metri de la mal se îneca o minoră. Angajații din cadrul Detașamentul Salvatori și pompieri Botanica din cadrul IGSU au reușit salvarea copilului, dar și i-au acordat primul ajutor medical calificat”, mai spun reprezentanții IGSU.

În urma incidentului, fetița s-a ales cu o hipotermie, și a fost preluată de medici la Institutul Mamei și Copilului pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!