Starea băiatului, care s-a prăbușit sub gheața unui lac în sectorul Botanica al capitalei, este mai bună. El va fi transferat în secția chirurgie. Medicii presupun că minorul ar fi afectat de pneumonie. 

„Copilul va fi astăzi transferat din secția reanimare în secția chirurgie și va rămâne în continuare sub supravegherea medicilor din motiv că există o  mică suspecție de pneumonie. Starea minorului este mai bună și el este conștient deja”, a declarat pentru TV8 purtătorul de cuvânt al Institutul Mamei și Copilului, Maxim Cazacu.

Pe 30 ianuarie copilul a ajuns în stare gravă la spital. În aceeași zi el a fost internat în secția de reanimare, după ce a căzut sub gheața unui lac.

Salvatorii au fost alertați de un copil care le-a spus că prietenul său s-ar fi prăbușit sub gheață. La fața locului au intervenit două echipaje de salvatori, care au scos minorul din apa rece.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!