/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Starea băiatului care s-a prăbușit sub gheața unui lac la Botanica

03 februarie 2020, ora 10:19

Starea băiatului, care s-a prăbușit sub gheața unui lac în sectorul Botanica al capitalei, este mai bună. El va fi transferat în secția chirurgie. Medicii presupun că minorul ar fi afectat de pneumonie. 

„Copilul va fi astăzi transferat din secția reanimare în secția chirurgie și va rămâne în continuare sub supravegherea medicilor din motiv că există o  mică suspecție de pneumonie. Starea minorului este mai bună și el este conștient deja”, a declarat pentru TV8 purtătorul de cuvânt al Institutul Mamei și Copilului, Maxim Cazacu.

Pe 30 ianuarie copilul a ajuns în stare gravă la spital. În aceeași zi el a fost internat în secția de reanimare, după ce a căzut sub gheața unui lac.

Salvatorii au fost alertați de un copil care le-a spus că prietenul său s-ar fi prăbușit sub gheață. La fața locului au intervenit două echipaje de salvatori, care au scos minorul din apa rece.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram