Reprezentantul Partidului Politic „ȘOR”, Vitalie Balinschi, a depus astăzi, la Consiliul electoral al circumscripției electorale uninominale Hâncești, listele cu semnături și setul de acte necesare pentru a se înregistra în calitate de candidat la funcția de deputat în circumscripția uninominală nr. 38 Hâncești.

„Astăzi am depus listele de subscripție ca să fiu înregistrat în calitate de candidat la alegerile din Hâncești. Semnăturile au fost strânse în decurs de două săptămâni. Pentru mine este o mândrie să particip la acest scrutin. Oamenii așteaptă schimbări în acest raion, iar noi ne asumăm responsabilitatea”, a declarat candidatul PP „ȘOR”.

Recent Vitalie Balinschi a fost ales președinte al organizației teritoriale Hâncești. El a mărturisit că după aceasta în adresa lui au fost lansate mai multe atacuri din exterior.

Amintim că pe data de 15 martie curent se vor desfășura alegerile parlamentare noi din circumscripția Hîncești nr. 38. Asta după ce Alexandru Botnari, care a fost ales pe 24 februarie 2019 deputat pe această circumscripție uninominală, a demisionat din funcția de deputat, după ce a fost ales, în toamna anului trecut, primar al orașului Hîncești, funcție pe care a deținut-o, de fapt, înainte de a deveni parlamentar.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!