„Parade’s end”, un nou serial pe care vă invităm să-l priviți la TV8. Pelicula este o producție comună a cineaștilor din Marea Britanie, SUA și Belgia, filmată în baza cărții cu același nume a scriitorului englez Ford Hermann Hueffer.

Serialul povestește despre soarta unui tânăr gentlemen, care se căsătorește cu o femeie frumoasă, dar care-l înșeală. În ciuda acestui fapt, eroul decide să-i păstreze fidelitatea, totul însă până în momentul în care îi apare în cale o tânără sufragetă (militantă pentru obținerea drepturilor politice ale femeilor din Anglia, la începutul anilor XX).

Serialul îl puteți urmări, începând cu ziua de azi, la ora 18.00, pe TV8, imediat după știrile de la ora 17:30 cu Diana Popa.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!