Un minor de 17 ani și un tânăr de 25 ani, din Chișinău și Camenca, au fost reținuți de polițiști. Ei sunt bănuiți de furturi din automobile și terminale. Infracțiunile au fost comise în sectorul Botanica din capitală. 

Indivizii au comis cel puțin 30 de infracțiuni pe teritoriul capitalei pe parcursul anilor 2019-2020. Ei pătrundeau în automobile prin deteriorarea lacătului de la ușă și spargerea geamurilor. Din mijloacele de transport ei sustrăgeau bunurile aflate acolo. Polițiștii au mai stabilit că ei ar fi comis și trei jafuri de terminale.

Bănuiții au fost plasați în arest pentru 30 de zile. Ei sunt cercetați pentru jafuri și furturi. Tinerii și-au recunoscut vinovăția, iar în prezent riscă de la șapte până la 12 ani de închisoare. Anterior ei au mai fost judecați pentru infracțiuni similare, informează Poliția capitalei.

Polițiștii în continuare întreprind măsuri de investigație în stabilirea tuturor circumstanțelor cât și complicitatea altor persoane la comiterea infracțiunilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!