/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Riscă peste zece ani de pușcărie pentru furturi de automobile. Doi tineri din Chișinău și Camenca, reținuți

missing
03 februarie 2020, ora 12:59

Un minor de 17 ani și un tânăr de 25 ani, din Chișinău și Camenca, au fost reținuți de polițiști. Ei sunt bănuiți de furturi din automobile și terminale. Infracțiunile au fost comise în sectorul Botanica din capitală. 

Indivizii au comis cel puțin 30 de infracțiuni pe teritoriul capitalei pe parcursul anilor 2019-2020. Ei pătrundeau în automobile prin deteriorarea lacătului de la ușă și spargerea geamurilor. Din mijloacele de transport ei sustrăgeau bunurile aflate acolo. Polițiștii au mai stabilit că ei ar fi comis și trei jafuri de terminale.

Bănuiții au fost plasați în arest pentru 30 de zile. Ei sunt cercetați pentru jafuri și furturi. Tinerii și-au recunoscut vinovăția, iar în prezent riscă de la șapte până la 12 ani de închisoare. Anterior ei au mai fost judecați pentru infracțiuni similare, informează Poliția capitalei.

Polițiștii în continuare întreprind măsuri de investigație în stabilirea tuturor circumstanțelor cât și complicitatea altor persoane la comiterea infracțiunilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram